Termékajánló

Információk

 • Cégnév / Név: Clampton Kereskedelmi és Gyártó Kft.
  Cím: 8700 Marcali, Kaposvári utca 109.
  Telefon: +36-30/853-2814 +36-30/853-2815
  Fax: +36-83/311-982
  E-mail: info [kukac] clampton.hu; rendeles [kukac] clampton.hu
  Áruház neve: Clampton Kereskedelmi és Gyártó Kft
  Adószám: 22695563-2-14
  EU adószám: HU22695563
  Cégjegyzék szám: 14-09-320196
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: CIB BANK 10700189-72111749-51100005
  Kapcsolattartó neve: Clampton Kft
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/8532814
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] clampton.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

  Irodai nyitvatartás:

   

  Hétfőtől-Péntekig                              8:00-15:00

  Szombat-Vasárnap-Ünnepnapokon            Zárva

  Rendeléseiket munkaidőn kívül is várjuk e-mailben, telefonon, és webáruházunkon keresztül!

  Áraink és a szállítási határidők tájékoztató jellegűek!

 • » Futárral
  Áraink és a szállítási határidők tájékoztató jellegűek!

  GLS Futár Szállítási költség (bruttó árak, utánvét):

   

  0-5 kg      3650 Ft

  5-10 kg     3959 Ft

  10-20 kg   4616 Ft

  20-30 kg  5559 Ft

  30-40 kg   6706 Ft

   

  Nettó 29.000 Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes!

  (Kivéve géprongy! És 350.000 Ft bruttó értékű, vagy e feletti rendelés esetén a szállítás költségét nem tudjuk átvállalni.)

   

  Külföldi szállítási cím esetén díjainkról érdeklődjön munkatársainknál.

  Utánvétes fizetés esetén amennyiben meghaladja a nettó 29.000 Ft értéket, csak a 986 Ft (bruttó) utánvét kezelési díj kerül kiszámlázásra!

  Fontos, hogy csak sértetlen, külső behatástól mentes csomagot vegyen át! Amennyiben láthatóan kívülről sérült a csomag, minden ilyen esetben a csomagot közösen kell kibontani a GLS-Hungary Kft. alkalmazottjával és a tartalmáról, mint mennyiség, mint törés, sérülés szempontjából jegyzőkönyvet kell felvenni. Ennek hiányában a szállításból adódó károk megtérítése nem lehetséges.

  Szállítás Postával /Korm. rendelet értelmében/:

  Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításáról, mely módosítás közvetlenül érinti az Ön üzleti tevékenységét is.

  A Postai kormányrendelet hivatkozott módosítása a Magyarország területére értékesítő kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára előírja, hogy 2024. március 28-tól az általuk értékesített áruk kézbesítéséhez a honlapjukon választási lehetőségként tüntessék fel a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatást is.

  A kormányrendelet nem biztosít kizárólagosságot a Magyar Posta Zrt. részére, az érintett kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások jogosultak tehát minden más postai (kézbesítési) szolgáltatóval is szerződést kötni, és azok elérhetőségét feltüntetni a honlapjukon. Azonban a kormányrendelet alapján társaságunknak akkor is biztosítania kell a postai kézbesítési szolgáltatás nyújtását, ha minden más postai (kézbesítési) szolgáltató elzárkózik a kézbesítéstől.

  A kormányrendelet értelmében a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozásokat nem terheli szerződéskötési kötelezettség, nem szükséges írásos formájú szerződést kötni a Magyar Posta Zrt.-vel, elegendő a Magyar Posta Zrt. postai (kézbesítési) szolgáltatásának többi szolgáltatóval azonos módon történő feltüntetése a honlapon.

  Tájékoztatjuk, hogy a jogszabályi kötelezettségnek történő megfelelés biztosítása céljából társaságunk felvette a kapcsolatot a legnagyobb ún. webshopmotor–fejlesztőkkel (pl.: WooCommerce, UNAS, Shoprenter, Shopify, Magento, Shoptet) annak érdekében, hogy a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatás lehetőségét határidőre elérhetővé tegyék rendszereikben ügyfeleik részére. Megjegyezzük azonban, hogy a jogszabálynak való megfelelésre nem a webshopmotor-fejlesztők, hanem közvetlenül Ön köteles, kérjük ezért, hogy Ön is érdeklődjön a fejlesztő partnerénél a fejlesztés státuszáról.

  Amennyiben pedig az Ön kereskedelmi célú internetes honlapja egyedi webshopmotort használ, akkor szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ennek a határidőnek a figyelembevételével kezdje meg webáruháza honlapján a szükséges fejlesztést.

  A Magyar Posta Zrt. a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára az egyedi szerződésben, vagy az általános szerződési feltételeiben meghatározott árakon biztosítja a postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevételének lehetőségét. Társaságunk az általános szerződési feltételekben a következő árakat kívánja alkalmazni:

  Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.


  Az Ön honlapján tehát – egyedi szerződés eltérő rendelkezése hiányában – a fenti árakat szükséges feltüntetni.

  Társaságunk országszerte több mint 2200 postával, mintegy 350 mobilpostával, 550 MPL csomagautomatával rendelkező, országosan kiterjedt postai hálózatán keresztül biztosítja a csomagküldemények gördülékeny átvételének lehetőségét.

  A Postai kormányrendelet végrehajtásának elősegítése céljából társaságunk általános szerződési feltételeiben a fent bemutatott egyedi csomagkézbesítési díjakat kínálja valamennyi kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozás részére. A díjak igénybevételéhez nem kell egyedi szerződést kötni, regisztráció azonban szükséges.

 • » Átutalás szállítás GLS futárral
  Bankszámlaszámunk: CIB BANK 10700189-72111749-51100005

  Áraink és a szállítási határidők tájékoztató jellegűek!

  » Utánvét, Készpénzzel GLS futárnak
  Utánvétes fizetés esetén készpénzzel, 29.000 Ft nettó érték felett, csak a 986 Ft bruttó utánvét kezelési díj kerül kiszámlázásra.

  Áraink és a szállítási határidők tájékoztató jellegűek!
  » Utánvét, Bankkártyával GLS futárnak
  Utánvétes fizetés esetén bankkártyával, 29.000 Ft nettó érték felett, csak a 986 Ft bruttó utánvét kezelési díj kerül kiszámlázásra.

  Áraink és a szállítási határidők tájékoztató jellegűek!

   

  Áraink és a szállítási határidők tájékoztató jellegűek!

  Késedelmes fizetés esetén késedelmi kamatot számítunk fel!

   

  A Ptk. 301/A § (2) alapján, a késedelmi kamat mértéke a késedelemmel érintett naptári félévet megelőző utolsó napon érvényes jegybanki alapkamat hét százalékkal növelt összege!

   

   

   

   

 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés